negovan

Съвсем скоро приключихме още един успешен проект за еднофамилна къща.

 

Случаят на клиентите, които ни се довериха беше типичен:

Имаха бюджет, равняващ се на цената на двустаен апартамент в гр. София, но имаха две деца, и искаха да живеят комфортно.

Затова бяха избрали, каквата е и световната тенденция, да заживеят в къща в покрайнините на града.

 

 

Искаха да имат отделна кухня и дневна, както и три самостоятелни спални.

Както и две бани, мокро помещение, както и килер, склад и двоен гараж. Жената започваше свой бизнес и искаше да има малко местенце, където да може да се усамотява, и така получи малък кабинет. Разбира се бюджетът беше недостатъчен за всичко това, затова допъващото финансиране беше решено да е с ипотечен кредит.

Всичко звучи лесно, но банката си имаше изискване за ипотечния кредит и степента на завършеност на сградата. Той щеше да бъде отпуснат най-малко на акт 14.

За да успеят да се справят със средствата, които имаха налични, направихме проект за поетапно строителство, с което им помогнахме да получат своя мечтан дом, да се включат в бюджета си и да живеят по начина, по който искаха, без да се лишават от нищо или да правят компромиси.

Функционалното решение на къщата и конструкцията позволяваха надстрояване, което даваше сигурност и допълнителни възможности на обитателите й за в бъдеще.

Проектът беше внесен в община и след 12 дни получи одобрение, без нито една забележка.

 

Какво още получиха нашите клиенти:
 
1. Нашият дългогодишен опит. 
2. Нашият екип, изграден изключително от опитни специалисти.
3. Нашите решения , които са съвременни и гарантират качествено проектиране, като напълно изключихме изненади и неконтролирани промени по време на строителство.
4. Нашата пълна отдаденост и стемеж да сбъднем тяхната мечтана сграда.

 

Имате ли нужда от такива проeктанти?

Свържете се с нас.